
| Adı: | Gıdalarda Kimyasal Analizler (Et, et ürünleri, balık vb.) (Ham protein, Toplam katı madde, Tuz, Yağ, Kokuşma deneyi, pH, Karkasta sarılık muayenesi, Fiziksel muayene, Amonyak, Histamin, TMA , TBA değeri, TVB-N , Kül tayini, Diğer kimyasal analizler) |
| Malzeme: | Genel laboratuvar cihaz ve malzemeleri, Eber ayracı, Kurşun asetat çözeltisi, tiyobarbitürik asit, sülfanilamid, perklorik asit |
| Metod: | AOAC 2007 |
| Ücret: | 100 - 600 TL |
| Teslim Süresi: | 3 Gün |
| Sorumlu: | Prof. Dr. Göknur TERZİ GÜLEL |
| Diğer: |
| Adı: | Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Laboratuvarı |
| Bağlı Olduğu Kurum: | VETERİNER FAKÜLTESİ |
| Laboratuvar Sorumlusu: | Prof. Dr. Göknur TERZİ GÜLEL |
| e-Posta: | goknurt@omu.edu.tr |
| Posta Adresi: | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, 55200, Kurupelit-Samsun |
| Telefon: | 03623121919/3898 |