Test / Analizler Bilgileri

Adı: Kül Tayini
Malzeme: Kül fırını, porselen kroze, hassas terazi
Metod:
Ücret: 210 TL x Örnek Sayısı
Teslim Süresi: 5 Gün
Sorumlu: Prof. Dr. Sadettin TURHAN
Diğer:

Laboratuvar Bilgileri

Adı: Et Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - II (L402)
Bağlı Olduğu Kurum: MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Laboratuvar Sorumlusu: Prof. Dr. Sadettin TURHAN
e-Posta: sturhan@omu.edu.tr
Posta Adresi: Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55139 Kurupelit/Atakum/SAMSUN
Telefon: 3623121919 -
Geri