Test / Analizler Bilgileri

Adı: Ham Yağ Tayini
Malzeme: Soxhelet cihazı, balon, beher, hassas terazi, cam boncuk, yağsız pamuk, kartuş, petrol eter (veya dietil eter)
Metod: Soxhelet Ekstraksiyonu Metodu
Ücret: 330 TL x Örnek Sayısı
Teslim Süresi: 5 Gün
Sorumlu: Prof. Dr. Sadettin TURHAN
Diğer:

Laboratuvar Bilgileri

Adı: Et Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - II (L402)
Bağlı Olduğu Kurum: MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Laboratuvar Sorumlusu: Prof. Dr. Sadettin TURHAN
e-Posta: sturhan@omu.edu.tr
Posta Adresi: Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55139 Kurupelit/Atakum/SAMSUN
Telefon: 3623121919 -
Geri