
| Adı: | Ham Yağ Tayini |
| Malzeme: | Soxhelet cihazı, balon, beher, hassas terazi, cam boncuk, yağsız pamuk, kartuş, petrol eter (veya dietil eter) |
| Metod: | Soxhelet Ekstraksiyonu Metodu |
| Ücret: | 330 TL x Örnek Sayısı |
| Teslim Süresi: | 5 Gün |
| Sorumlu: | Prof. Dr. Sadettin TURHAN |
| Diğer: |
| Adı: | Et Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - II (L402) |
| Bağlı Olduğu Kurum: | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
| Laboratuvar Sorumlusu: | Prof. Dr. Sadettin TURHAN |
| e-Posta: | sturhan@omu.edu.tr |
| Posta Adresi: | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55139 Kurupelit/Atakum/SAMSUN |
| Telefon: | 3623121919 - |