
| Adı: | Ham Yağ Tayini |
| Malzeme: | Soxhelet cihazı, balon, beher, hassas terazi, cam boncuk, yağsız pamuk, kartuş, petrol eter (veya dietil eter) |
| Metod: | Soxhelet Ekstraksiyonu Metodu |
| Ücret: | 330 TL x Örnek Sayısı |
| Teslim Süresi: | 5 Gün |
| Sorumlu: | Dr. Öğr. Üyesi Belkıs TEKGÜLER |
| Diğer: |
| Adı: | Öğrenci Uygulama Laboratuvarı (L406) |
| Bağlı Olduğu Kurum: | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
| Laboratuvar Sorumlusu: | Doç. Dr. Nebahat Şule ÜSTÜN |
| e-Posta: | sustun@omu.edu.tr |
| Posta Adresi: | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55270 Kurupelit/Atakum/SAMSUN |
| Telefon: | 0362 312 19 19 / iç hat no:1490 |